fredag 12. juni 2009

Party helgen har borjat!!!


Tjena!

Nu ar det fredag kvall har i ayia napa. Som ni kanske har forstatt sa har vi inte internett pa rummet sa det ar darfor vi inte lagt ut sa mycke kort. Var ganska segt att lagga ut sist oxa, men vi testar igen.

Det blev fyrhjuling i onsdags. Superkul!! Da upptackte vi en ny strand oxa dar det ar party all day long..haha. Men tyvarr inga vattenmeloner. Vi ar lika chockade som dig Ida.

Vi korde runt lite har och hittade den norska puben och den svenska Grabbarna Graus som vi drog ut pa pa kvallen. Dar hittade vi oxa 20 aringarna :). Sa dom finns har. Men tror de sover pa dagarna.

Torsdag blev det nya stranden hela dan. Sen manikyr och traning.
Pa gymmet borjade vi snacka med tva malmo bor som bjod in oss till forfest pa kvallen. Efter att vi hade druckit upp en stor flaska vodka pa kort tid sa bar det vidare ut pa ett stooooort utestalle som heter the castle. Det var supercoolt uppbyggt precis som ett slott. Massa folk (mest killar faktiskt :)). Mycke engelskmenn dock...som mojligens testades ut lite...haha.
(Ni far gissa vem som testade)

Idag har det varit lite molnigare, vilket var ganska skont. Fast trots att vi kom i seng runt fyra i natt och det var tredje dagen med fest sa var formen ganska bra och vi cyklade ut till stranden i god tid. Erika har vi dock legat utslagna nestan hela dan...Fia var mer sugen pa att ta kort i vattnet, vanda sig efter solen etc.

Nu ska vi kaka lite och sa blir det pan igen.

KRAM KRAM

1 kommentar:

  1. Ay, ay, nu børjar jag bli nervøs här hemma, ni får inte missa flyget eller nåt pga bubbel party eller rutig skjorta-man (pøjk?)..? Sofia är ju med så det ska nog gå bra ändå ;) Är gräset grønt och fint i ayia napa førresten? Ingen vattenmelon, sista chansen ikväll då...ay, ay, ay...Ha så kul och ses nästa vecka.

    SvarSlett